SON DAKİKA HABERLER : Yükleniyor.....

TRANSFER HABERLERİ

22:45
Milan, Hollandalı yıldız Memphis Depay’ı kadrosuna katmak için Lyon’a, Lucas Paqueta ve bir miktar para teklif etmeye hazırlanıyor. (Di Marzio)
22:00
Leicester teknik direktörü Brendan Rodgers, 24 yaşındaki kanat oyuncusu Demarai Gray'in takımda kalıp kalmayacağına kendisinin karar vereceğini açıkladı. (Leicester Mercury)
21:20
Leeds, Udinese'den 26 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Rodrigo de Paul ile anlaşmaya vardı. (Fabrizio Romano)
20:00
İtalya Serie A ekiplerinden Milan, Real Madrid'in Dominikli forveti Mariano Diaz'ı kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor. (La Gazzetta dello Sport)
19:15
Atalanta, Barcelona'dan Junior Firpo'yu kadrosuna kattı. İtalyan kulübü 18 milyon Euro satın alma opsiyonuyla oyuncuyu bu sezon kiralayacak. (Mundo Deportivo)
18:11
Barcelona'nın, La Liga mali kuralları nedeniyle Liverpool orta saha oyuncusu Georginio Wijnaldum ile sözleşme imzalaması yasaklandı. (Mirror)
17:11
Chelsea, Fransız kulübü Rennes ile Senegalli kaleci Edouard Mendy için 22 milyon Sterlinlik bir anlaşma sağladı. (The Guardian)
16:40
West Ham, Chelsea'nin kadrosuna katmak istediği Declan Rice'ın satış listesinde olmadığını söyledi. (90 Min)
16:15
Tottenham, Manchester United'ın orta saha oyuncusu Jesse Lingard'ı 30 milyon Sterlin karşılığında kadrosuna katmak istiyor. (Daily Star)
15:06
Trabzonspor’un gol kralı santrforu Alexander Sörloth, Bundesliga ekibi RB Leipzig ile büyük ölçüde anlaşmıştı ancak devreye son dakikada Lyon da girdi. (Le Progres)
14:33
PSG, Tottenham'dan Dele Alli transferi için görüşmelere başladı (Telegraph)
13:54
Son olarak Shanghai Shenhua forması giyen 35 yaşındaki Nijeryalı golcü Obafemi Martins, bir diğer Çin temsilcisi Wuhan Zall ile sözleşme imzaladı.
13:13
Sevilla, Manchester City'nin Jules Kounde için yaptığı 55 milyon Euro'luk teklifi reddetti. (Marca)
12:51
Beşiktaş, Eduardo Salvio için Boca Juniors'a kiralama teklifi yaptı.
11:04
Leicester City, Cengiz Ünder'i kadrosuna kattığını açıkladı.
10:59
Ömer Faruk Beyaz'ın ağabeyi İsmail Beyaz: “Fenerbahçe dışında kimseyle görüşme yapmadık. Şu anda zaten sözleşmesi olduğu için bir takımla görüşmesi yasak"
10:17
Josep Bartomeu: Lionel Messi tarihin en iyi futbolcusu. Takımdan ayrılmasına izin veremezdim.
© Copyright Asist Analiz - Bolbol Medya