SON DAKİKA HABERLER : Yükleniyor.....

2019 yılının en iyi ve en kötü 11'i

FUTBOL | 31.12.2019 13:55

2019 yılının en iyi ve en kötü 11'i

2019 yılının son gününde Asist Analiz editörleri olarak 2019 yılının en iyi ve en kötü 11'ini sizler için derledik. İşte 2019'un performansıyla öne çıkan ve hayal kırıklığı yaratan 11'i;

YILIN EN İYİ 11'İ | Taktik: 4-3-3

Kaleci: Mert Günok: Başakşehir'in kalecisi Mert Günok, 2019 yılında hem lig hem de Milli Takım performansıyla göz doldurdu.

Sağ Bek: Joao Pereira: Trabzonspor'un tecrübeli sağ beki takımının yükselişinde çok önemli bir rol oynadı.

Sol Bek: Filip Novak: Trabzonspor Çek futbolcusu 2019 yılında hem ofansif hem de defansif anlamda takımına çok büyük katkı verdi.

Stoper: Luyindama: Galatasaray'a geçen sezonun devre arasında transfer olan Luyindama, sarı kırmızılıların şampiyonluğunda çok önemli rol oynadı.

Stoper: Domagoj Vida: Beşiktaş'ın Hırvat stoperi, geçtiğimiz sezonun 2. yarısında takımının yükselişinde önemi oyunculardan biriydi. Vida'nın istikrarlı performansı bu senede devam etti.

Orta Saha: Jose Sosa: Trabzonspor'un maestrosu, hem geçen sezon hem de bu sezon ligin en iyi orta sahalarından biri konumunda.

Orta Saha: İrfan Can Kahveci: Başakşehir'in yıldızı, ligde ve Milli Takım'da değişmez isimlerden oldu. Seviye atladı.

Orta Saha: Guilherme: Yeni Malatyaspor'un Brezilyalı yıldızı 2019 takvim yılında ligde gol katkısı en yüksek oyunculardan biri durumunda.

Sol Forvet: Nwakaeme: Bordo mavililerin Nijeryalı kanat oyuncusu, 2019 yılının Türkiye'deki en iyi oyuncularından biri durumunda.

Sağ Forvet: Edin Visca: Süper Lig'e geldiği günden beri ligin en istikrarlı oyuncularından biri olan Edin Visca, form grafiğini hiç düşürmeden katkı vermeye devam ediyor.

Santrfor: Vedat Muriç: Geçen sene Çaykur Rizespor'un 2. yarıdaki yükselişinde başrolde oynayan Muriç, bu sezon Fenerbahçe formasıyla yükselişini sürdürdü.

 

YILIN EN KÖTÜ 11'İ | Taktik: 4-3-3

Kaleci: Scuffet: Kasımpaşa'nın büyük umutlarla transfer ettiği Scuffet, oynadığı maçlarda ligde en fazla hatalı gol yiyen kalecilerin başında geldi.

Sağ bek: Mariano: Geçtiğimiz sezondan itibaren performansı oldukça düşen Mariano, bu sezon da kendisinden beklentileri karşılayamadı.

Sol bek: İsmail Köybaşı: Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transferi oldukça tartışılan İsmail Köybaşı, sarı lacivertlilerde bekleneni veremedi. Gördüğü kırmızı kartlarla tepki topladı.

Stoper: Sadık Çiftpınar: Fenerbahçe'nin devre arasında büyük umutlarla transfer ettiği Sadık Çiftpınar, sarı lacivertli formayla bekleneni veremedi ve zamanla 4. stoper konumuna geldi.

Stoper: İsimat Mirin: Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı Isimat-Mirin hemen hemen hiçbir maçta ön plana çıkamadı. Mirin sezon başında Beşiktaş'taki stoper eksiğine rağmen takımdan kiralanarak yollandı.

Orta Saha: Tolgay Arslan: 2019 yılının en çok konuşulan transferlerinden biri de Tolgay Arslan'dı. Fenerbahçeli oyuncu sarı lacivertli formayla hiçbir zaman istenilen düzeye gelemedi.

Orta Saha: Oğuzhan Özyakup: Beşiktaş'ta kaptanlık da yapan Oğuzhan Özyakup, uzun süredir oldukça formsuz. Takımıyla yeni sözleşme de imzalayan Oğuzhan'ın performansı tartışılmaya devam ediyor.

Orta Saha: Miha Zajc: Fenerbahçe'ye transfer olduğunda Damien Comolli tarafından oldukça övülen ve iyi bir bonservis bedeli ödenen Zajc, hem geçen sezon hem de bu sezon kadroya girmekte zorlandı. 

Sol Forvet: Arda Turan: Başakşehir'in Barcelona'dan kadrosuna kattığı Arda Turan, beklenen performansa hiçbir zaman ulaşamadı. Başakşehir, Arda'yı gözden kaçırdı.

Sağ Forvet: Jeremain Lens: Beşiktaş'a transfer olduğunda uğruna videolar yapılan Lens, Beşiktaş taraftarının en çok tepki gösterdiği oyuncuların başında geliyor.

Santrfor: Slimani: Geçtiğimiz sezonun belki de en büyük hayal kırıklığı Islam Slimani'ydi. Büyük umutlarla transfer edilen Cezayirli oyuncu beklenilenin çok uzağındaydı.

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Okuyucu Yorumları

0 Yorum

E-Posta hesabınız yayınlanmayacaktır. * İle işaretlenmiş alanlar zorunludur. Yönetici onayından sonra yorumunuz gözükecektir.

© Copyright Asist Analiz - Bolbol Medya