Karadeniz Fırtınası, transfer çalışmalarına devam ederken; teknik direktör Abdullah Avcı, gözüne Antalyaspor'da forma giyen Gökdeniz Bayrakdar'ı kestirdi. Yönetime isteğini ileten Avcı, olumlu yanıt alırken; Trabzonspor'un 1 numaralı ismi Ahmet Ağaoğlu, Antalyalı yöneticilerle kısa zaman içerisinde bir araya gelerek transfer teklifinde bulunacak.
TRABZONLU OLMASI AVANTAJ
Gözdeniz'in Trabzonlu olması görüşmelerde artı bir avantaj sağlasa da oyuncunun maliyetinin yüksek çıkma ihtimali de bulunuyor. Tüm bunlara karşın, yönetim sıcak para bulma konusunda çalışmalarını sürdürmekte.
19 YAŞINDA DİKKATLERİ ÇEKTİ
Sağ kanat ve forvet pozisyonlarında forma giyen Gökdeniz Bayrakdar, genç yaşında geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çekmişti. 37 müsabakada forma giyen 19 yaşındaki yıldız adayı, fileleri 8 kez sarstı. Türkiye Ümit Milli Takımı oyuncusunun güncel piyasa değeri ise 4 milyon Euro.
Haluk Ayyıldız - Asist Analiz Özel Haber
Okuyucu Yorumları
0 Yorum