Sezon başında yaptığı transferlerle eleştirilen Beşiktaş, ilerleyen süreçte takviyelerin ortaya koyduğu başarılı performans herkesi şaşırtmıştı.
Golcü transferi için çalışmalarını devam ettiren Kara Kartal, Mandzukic'in alternatifi olarak belirlediği Kenan Karaman için F. Düsseldorf ile temaslarını sıklaştırdı. 26 yaşındaki oyuncunun mukavelesi sezon sonunda sona erecek olmasına rağmen Kartal, başarılı forveti devre arasında kadrosuna katmak etmek için Alman ekibine yaptığı teklife, "650 bin Euro bonservis bedeli istiyoruz" cevabını aldı.
KENAN DA TRANSFER OLMAK İSTİYOR
Bundesliga’da da başarılı işlere imza atan Kenan için büyük bir uğraş veren Beşiktaş Yönetimi, bu transfer bitirmekte kararlı. Ancak ekonomik problemlerden ötürü bu bonservisi ödeme ihtimali zayıf olan siyah-beyazlıların olumsuz bir durumda deneyimli futbolcuyu sezon sonu takıma kazandıracağı belirtildi. Milli futbolcunun da siyah-beyazlı takıma gelmek için istekli olduğu aktarıldı. (Sabah)
Okuyucu Yorumları
0 Yorum