SON DAKİKA HABERLER : Yükleniyor.....

Emir Tintiş, Galatasaray’a sitem etti! “Kalbim buruk bir şekilde…”

FUTBOL | 14.06.2022 18:17

Fatih Karagümrük’e transfer olan Emir Tintiş, Galatasaray’dan beklediği profesyonel sözleşme konusunda uzun süredir cevapsız bırakıldığını belirtti.

Emir Tintiş, Galatasaray’a sitem etti! “Kalbim buruk bir şekilde…”

Galatasaray U19 Takımı formasıyla Elit Gelişim Ligi’nde şampiyonluk yaşayan ve bugün itibarıyla da Fatih Karagümrük’e transfer olan Emir Tintiş, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı-kırmızılı kulübe sitemli bir şekilde veda etti.

Profesyonel kontrat beklentisinin Galatasaray tarafından cevapsız bırakıldığını belirten ve buruk bir şekilde sarı-kırmızılılara veda ettiğini ifade eden 18 yaşındaki sol bek, paylaşımında şunları aktardı:

"Şimdi sonunu hiç böyle tahmin etmediğim bir ayrılık yaşıyorum. Tek isteğim olan profesyonel kontrat talebim uzun zamandır kulübüm tarafından cevapsız bırakıldı ve herhangi bir resmi teklif tarafıma iletilmedi. Kariyerimi de düşünmek zorunda olduğum için şimdi kalbim buruk bir şekilde sizlere veda ediyorum. Gelişimimde ve bu günlere gelmemde üzerimde emekleri bulunan hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve kulüp personeline çok teşekkür ederim. Emeklerinizi asla unutamam. Kalbimde yeriniz her zaman çok farklı olacak. Hoşça kalın."

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Okuyucu Yorumları

0 Yorum

E-Posta hesabınız yayınlanmayacaktır. * İle işaretlenmiş alanlar zorunludur. Yönetici onayından sonra yorumunuz gözükecektir.

© Copyright Asist Analiz - Bolbol Medya