Ülkemizde özellikle son 3 gündür çok sayıda orman yangını çıkmış, can kayıpları yaşanmış ve birçok yeşil alan ile yerleşim yerleri de küle dönmüş durumda. Bununla birlikte, en büyüğü Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden bu söz konusu yangınların henüz tamamı da kontrol altına alınabilmiş değil.
Bu süreçte ise ülkemizdeki hemen her kesimden olduğu gibi spor camiasından da yanan ormanlık alanların yeniden yeşertilmesi için sayısız destek kampanyaları gelmeye devam ediyor.
Bu doğrultuda da son olarak Galatasaray, yaptığı açıklama ile önemli bir destek organizasyonu yapılacağının müjdesini verdi. Sarı-kırmızılılar, Fatih Terim’in öncülüğünde ve Ersun Yanal’ın da desteğiyle bir hazırlık maçını oynanacağını duyurdu.
Galatasaray ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynanacak olan bu hazırlık karşılaşmasının tüm gelirleri de TEMA vakfına bağışlanacak.
Söz konusu destek karşılaşmasının duyurusunda ise Galatasaray, şu ifadeleri kullandı:
“Teknik Direktörümüz Sn. Fatih Terim'in fikrî önderliğinde, Sn. Ersun Yanal'ın da katkısı ile geliri Tema Vakfı'na bağışlanacak, bir hazırlık maçı oynanması planlanmıştır.
Galatasaray ve Fraport TAV Antalyaspor el ele, umutları yeniden yeşerteceğiz.”
Okuyucu Yorumları
0 Yorum