Galatasaray yönetimi, her geçen yıl başardıklarıyla Galatasaray tarihine geçen ve en çok kupa kazanan yabancı futbolcusu olan Muslera’ya 2+2 yıllık yeni kontrat sunmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar geldiği günden bu yana gösterdiği performansla Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran Uruguaylı eldiven bu sezon da çıktığı 25 maçın 12’sinde kalesini gole kapadı.
İŞTE SÖZLEŞMENİN DETAYLARI
Fernando Muslera, Galatasaray'dan yıllık 4 milyon Euro’ya yakın kazanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim, yeni sözleşmede tecrübeli eldivene daha düşük maaş önermeyi planlıyor.
Yönetimin, 33 yaşındaki kaleciye sunmayı düşündüğü teklif ilk 2 yıl için 2.5 milyon Euro, opsiyonun olduğu 2 yıl için ise 2 milyon Euro'nun altında tutmak istiyor.
Uruguaylı kalecinin, sarı-kırmızılı takım ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona eriyor.
Okuyucu Yorumları
0 Yorum