Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’in 9’uncu haftasında konuk ettiği Beşiktaş’ı 3-2 mağlup etti. Turuncu-lacivertli kulübün başkanı Göksel Gümüşdağ ise mücadelenin ardından basın mensuplarına konuştu.
Göksel Gümüşdağ, “İki takımın da iyi oynadığı bir mücadele oldu. İzleyiciler için de seviye oldukça yüksekti. Ben bu yüzden iki takımı da tebrik ediyorum.” sözleriyle oynanan futbola değindi.
Gümüşdağ, “Başakşehir, takım olarak zaten çok iyi. Ama futbolda bazen terslikler olabiliyor. Biz onu yaşadık ama en kısa zamanda iyiye döneceğini biliyorduk. Bu maçla birlikte kazanmaya başladık. Oyuncularımızı da hocamızı da tebrik ediyorum. Beşiktaş’a da Salı günü Sporting Lizbon karşısında başarılar diliyorum. Kalbimiz, gönlümüz onlarla. İnşallah puanlar, galibiyetler alırlar.” ifadelerini de kullandı.
Gümüşdağ, “Maçın hakemi ise çok düşük seviyede bir performans gösterdi. Silik bir yönetim ortaya koydu. Galip geldiğimiz için böyle bir açıklama yapıyorum. Hakem, kötü bir performansla maçın önüne geçti. Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol Federasyonu, ortak bir çalışma yaptı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı’na güveniyoruz ama o yetmiyor. Bu hakem performansına bakınca, MHK sisteminin yapısının tekrar değerlendirilmesi gerekliliğine dair bütün kulüplerle bir mutabakatımız var. İnşallah yakın zaman Premier Lig, Bundesliga, Serie A gibi liglerin hakem sistemlerine geçiş yaparız.” şeklinde de konuşarak ise özellikle son döneme gündemde olan hakem tartışmaları ile MHK’nın yapısının değişmesi konularına dikkat çekti.
Okuyucu Yorumları
0 Yorum