Son yıllarda istediği sonuçları alamayan ve gün geçtikçe eski günlerinden uzaklaşan Milan'da teknik direktörlük için uygun bulunan isim, Ralf Rangnick oldu. 2018/19 sezonunda Red Bull Leipzig'i Şampiyonlar Ligi'ne taşıyarak kariyerinin zirvesine ulaşan Alman teknik direktör en son olarak, New York Red Bull'da scout ekibinin başı olarak görev yapıyordu.
Sezonun bitişiyle beraber Pioli'yle yollarını ayıracak Milan'da Rangnick'in gelişi, özellikle genç oyuncuları heyecanlandırdı. Red Bull Leipzig'i bir projeyken ele alan tecrübeli teknik adam, takımıyla önce Bundesliga'ya yükselmiş ardından da üst sıralarda kalıcı olmuştu. Bunu başarırken de tamamı genç ve gelecek vadeden oyunculardan kurulu bir kadroyla ilerlemişti. Milan'ın ve genç oyuncularının geleceği için önemli bir adım olması bekleniyor Ralf Rangnick'in.
Julian Nagelsmann'ın gelişiyle beraber Leipzig'deki görevini bırakan Rangnick, kariyerinde ilk kez bir Serie A takımı çalıştıracak.
Okuyucu Yorumları
0 Yorum