Demir Grup Sivasspor'un savunma oyuncusu Dimitrios Goutas, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de kalan süreçte 4 gole ulaştı.
Kırmızı-beyazlı ekibin, bugün sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada ağları sarsma başarısı gösteren Goutas; geride kalan 7 haftada takımının en golcü oyuncusu olarak dikkat çekiyor.
Sivasspor'un sezon başında Atromitos Athen takımından transfer ettiği 27 yaşındaki Yunan defans oyuncusu Goutas; Süper Lig'in 3. haftasında kırmızı-beyazlı ekibin sahasında Göztepe ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada 2, 6’ncı haftada deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup ettiği maçta da 1 gol atma başarısı gösterdi.
Goutas, bugünkü 7’nci hafta maçında Fatih Karagümrük filelerini de havalandırarak gol sayısını 4'e yükseltti.
Sivas temsilcisinde Goutas'ın yanı sıra Mustapha Yatabare, Kayode; orta saha oyuncuları Isaac Cofie, Pedro Henrique, Jorge Felix ve Max Gradel de geride kalan haftalarda gol sevinci yaşayan isimler oldu.
Okuyucu Yorumları
0 Yorum