Süper Lig’e ilk 2 haftada sadece 1 puan toplayarak kötü bir başlangıç yapan Trabzonspor, transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala defans hattını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Geçtiğimiz hafta kadrosuna Afobe ve Baker’i dahil eden bordo-mavililer, defans bölgesi için listesindeki isimlerle görüşmeye devam ediyor.
İLK HEDEF VICTOR HUGO
Transferi, Alexander Sörloth’tan elde edeceği bonservis bedeli ile bitirecek olan Karadeniz ekibi listesindeki isimler arasında ilk olarak Vitor Hugo’ya yöneldi.
Denizlispor karşılaşmasından sonra hafta içinde iki transferi bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Ahmet Ağaoğlu’nun, Vitor Hugo’nun kulübü Palmeiras’ı ikna etmek üzere olduğu öğrenildi. Eddie Newton’un da 29 yaşındaki stoper için oldukça ısrarcı olduğu gelen haberler arasında.
HALUK AYYILDIZ / ASİST ANALİZ / ÖZEL HABER
Okuyucu Yorumları
0 Yorum