SON DAKİKA HABERLER : Yükleniyor.....

2020 NBA All Star Üç Sayı Şampiyonu Buddy Hield

NBA | 16.02.2020 10:43

NBA 2020 All Star Üç Sayı Yarışması nefesleri kesti. 2018 şampiyonu Devin Booker ile Buddy Hield'in kapışmasından zaferle ayrılan Hield, şampiyon oldu

2020 NBA All Star Üç Sayı Şampiyonu Buddy Hield

NBA All Star hafta sonu çaylakların maçlarının ardından yetenek yarışmalarıyla devam etti. Üçlük yarışmasında; Trae Young (Atlanta Hawks), Devonte Graham (Charlotte Hornets), Duncan Robinson (Miami Heat), Devin Booker (Phoenix Suns), Buddy Hield (Sacramento Kings), Davis Bertans (Washington Wizards), Zach Lavine (Chicago Bulls), Joe Harris (Brooklyn Nets) müdacele etti.

Son şampiyon Joe Harris, 2018 üç sayı şampiyonu Devin Booker'ın yanında 2015 ve 2016'da smaç şampiyonu olan Zach Lavine; yarışmanın iddialı isimleri olsa da kazanan Sacramento Kings'ten Buddy Hield oldu.

ÜÇ SAYI YARIŞMASI NEFESLERİ KESTİ

Kıran kırana geçen mücadelenin ilk turunda; Hield ve Booker 27'şer puan kaydetti ve finale kaldılar. İkinci turda; 2018 şampiyonu Booker 26'da kalınca Hield 27'yi bulup 2019 All Star 3 Sayı Yarışması'nın şampiyonu oldu.

Şampiyon, yarışmanın ardından; "Anonsçunun; 25, 26 dediğini duydum... Booker'ın 26 yaptığını bildiğim için 1 sayı daha bulmam lazımdı. Bir top daha sokmalıydım... Konsantre oldum. Gerideyseniz rakibinizi yakalamanız gerek" ifadelerini kullandı.

BOOKER: HIELD GERÇEK BİR REKABETÇİ

Damien Lillard'ın yerine yarışmaya dahil olan ve 2018'in 3 sayı şampiyonu Booker ise, "Kazanma şansım vardı. Hield, son istasyonda 4 şutunu sokması lazımdı. Hield bunu yapabilecek bir isim. Gerçek bir rekabetçi. Hield'i tebrik ederim" şeklinde konuştu.

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Okuyucu Yorumları

0 Yorum

E-Posta hesabınız yayınlanmayacaktır. * İle işaretlenmiş alanlar zorunludur. Yönetici onayından sonra yorumunuz gözükecektir.

© Copyright Asist Analiz - Bolbol Medya